صفحه اصلی دانشگاه
|
ارتباط با دانشگاه
|
معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه
publication.gau@gmail.com
پنج شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
صفحه اصلی
درباره مرکز نشر
◁ اهداف
◁ همکاران
فرآیند چاپ کتاب
آئین نامه ها و فرم ها
انتشارات دانشگاه
◁ تازه های نشر
◁ انتشارات دانشگاه از سال های 1375 الی 1397
شرایط فروش کتاب
فروش الکترونیکی
204 انتشارات دانشگاه . کتاب (میکروبیولوژی فرآورده های لبنی با رویکرد عملی) منتشر شد
تاریخ ارسال خبر :
27 اردیبهشت 1401 - 11:56
تعداد بازدید :
131
ارسال کننده :
مرکز نشر